Nieuws Mechelen Babygoodies viert vijftiende verjaardag

Babygoodies viert vijftiende verjaardag

Babygoodies viert vijftiende verjaardag

MECHELEN – Vandaag bestaat het Mechelse bedrijf Babygoodies precies 15 jaar. Sinds 2005 kunnen klanten terecht bij Babygoodies.shop voor een uitgebreid gamma van baby- en kinderspullen. Deze kunnen bovendien één voor één gepersonaliseerd worden, wat niet alleen interesse wekt van particulieren. Ook heel wat bedrijven zijn klant bij Babygoodies.

Veronique Bogaerts en Marjolein Put zijn de drijvende kracht achter de Mechelse webwinkel Babygoodies. Die draait op volle toeren, want steeds meer bedrijven en particulieren zijn geïnteresseerd in gepersonaliseerde babyartikelen.

Bij de indrukwekkende lijst van klanten vinden we namen als Quick-Step Floors Cycling Team, Tomorrowland, VRT Dimitri Vegas & Like Mike en KV Mechelen. Voor Tomorrowland werden fopspeentjes gemaakt, voor KV Mechelen lunchboxen en fleecedekentjes. Het wereldberoemde dj-duo uit Willebroek Dimitri Vegas & Like Mike schakelen ook Babygoodies in voor hun merchandising.

Babygoodies produceert dagelijks tussen de 750 en 1000 gepersonaliseerde artikelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Alles wordt geproduceerd in het eigen atelier aan de Egide Walschaersstraat in Mechelen.

www.babygoodies.shop

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.