Nieuws Mechelen Bachelorette Box is alternatief voor een vrijgezellen activiteit

Bachelorette Box is alternatief voor een vrijgezellen activiteit

Bachelorette Box is alternatief voor een vrijgezellen activiteit

MECHELEN – Spot Workshops, een initiatief van de Mechelse onderneemster Sientje Palmans, lanceert voor vrijgezellengroepen de Bachelorette Box – een toegankelijke én budgetvriendelijke workshop in één doos.

Soms valt een workshop onder begeleiding buiten het budget van een vrijgezellenfeest. Een gemiste kans voor een creatief moment, vinden ze bij Spot Workshops. Omwille van die reden ontstond de Bachelorette Box – een workshopdoos die aan huis geleverd wordt.

De groep kiest uit de verschillende thema’s met onder andere cupcakes met 18+ versiering, kamasutra chocolade maken, mini flowerhoops, kaarsen met een (pikante) boodschap of armbandjes met een gepersonaliseerde boodschap. Het kan allemaal. De workshops duren 2 tot 3 uur dus het is zeker een volwaardige en originele vrijgezellenactiviteit.
In de Bachelorette Box zit het materiaal én de uitleg voor het gekozen aantal personen. Personalisatie is mogelijk zodat het past bij de toekomstige bruid. Omdat de box voor een groter aantal deelnemers wordt samengesteld en de workshopgever niet ter plaatse hoeft te komen, is het een budgetvriendelijke oplossing voor de hele groep. De Bachelorette Box start al vanaf €15 per persoon.

Spot Workshops, ook wel de Airbnb voor workshops genoemd, is een online platform waar men workshops kan zoeken en boeken over heel Vlaanderen. “We hopen met deze Bachelorette Boxen om ook vrijgezellengroepen met een kleiner budget aan te zetten om iets te doen met hun handen (via een workshop) en leuke herinneringen te creëren die altijd zullen bij blijven”, aldus Sientje Palmans, de oprichtster van dit workshop platform. Zoals altijd werkt Spot voor dit nieuwe concept ook weer samen met verschillende Belgische kleine ondernemers die aangesloten zijn op het platform.

www.bachelorettebox.be of www.spotworkshops.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.