Nieuws Mechelen Bar Marie en Bar Gust organiseren bijzondere afterwork

Bar Marie en Bar Gust organiseren bijzondere afterwork

Bar Marie en Bar Gust organiseren bijzondere afterwork

MECHELEN – De Mechelse Foodbar Bar Marie en de mobiele cocktailbar Bar Gust vieren ‘back to normal’ en blazen hun afterworks nieuw leven in met een bijzondere eerste editie op donderdag 30 september.

Bar Marie, de koffie- en lunchbar in de Mechelse stationsbuurt, startte voor de coronacrisis al met het organiseren van afterwork-drinks. De buurt was vragende partij, zo bleek toen. “Die vraag naar een sociaal gebeuren na het werk is nu nog groter dan in 2019”, stelt Dimitri Haenen van projectontwikkelaar ViRiX. “Collega’s hebben elkaar moeten missen, mensen hebben nood aan een ander kader en nood aan verstrooiing.”

Het perfecte signaal voor Anneleen, de drijvende kracht achter Bar Marie, om een ‘back to normal-editie’ te organiseren. “Mensen hebben elkaar gemist en hebben nood aan sociaal contact, contact dat verder gaat dan telefoontjes en e-mails over moeilijke dossiers”. Ze sloeg de handen in elkaar met Mechelaar Gust De Ron. Met zijn mobiele cocktailbar Bar Gust zorgt hij voor live cocktail entertainment. Naast het standaardaanbod van Bar Marie én gratis bar foods worden er tijdens deze afterwork dus ook live cocktails en mixed drinks geserveerd.

De Mechelse stationsbuurt is al een tijd in opmars en de transitie is nog volop bezig. “Overdag is het hier intussen al weer goed druk, dat wil zeggen dat mensen weer meer naar kantoor komen en dat is goed nieuws”, zegt Dimitri Haenen optekenen. “Maar ’s avonds kan het hier nog steeds wat té rustig zijn. Met die afterworks brengen we leven in de stationsbuurt en dat was ook ons initieel opzet. Een mooie impuls naar een fijne en levendige toekomst voor de buurt.”

De afterwork vindt plaats op donderdag 30 september vanaf 16 uur.

www.barmarie.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.