Nieuws Mechelen Bavet opent vandaag de deuren in Mechelen

Bavet opent vandaag de deuren in Mechelen

Bavet opent vandaag de deuren in Mechelen

MECHELEN – Donderdag 21 januari om 17 uur opent spaghetti restaurant Bavet de deuren van haar nieuwe vestiging aan de IJzerenleen 8 in Mechelen. Bavet gaat in eerste instantie van start met take-out en delivery.

De opening van Bavet Mechelen was al een tijdje gepland en de huidige Covid-situatie hield Bavet niet tegen om dit te realiseren. Het restaurant gaat in eerste instantie echter van start met take-out en delivery zodat de Mechelaars kunnen genieten van hun favoriete spaghetti, ook tijdens de lockdown.

Bavet lanceert in Mechelen bovendien een nieuw concept van circulaire verpakking. Hiervoor slaat Bavet de handen in elkaar met Red-use. Een klimaatproject dat werd opgezet door trotse Mechelaar Danielle Ansoms waarmee ze horeca wil helpen om op een duurzame manier take-out en delivery te organiseren. “Red-use zorgt voor de ontwikkeling, levering en reinigen van de verpakking. Bavet bijt de spits af met een eigen limited edition verpakking. Nadien volgt de rest van de Mechelse horeca. De stad is onze missie zeer genegen en ondersteunt het project. Onze herbruikbare verpakkingen zijn 100% recycleerbaar en net zoals Bavet 100% Belgisch”, legt Danielle Ansoms uit.

 BAVET CARPET
Op 28 januari om 20u organiseert Bavet Mechelen hun eerste Bavet Carpet-night via een livestream. Get Some Wine, een live band uit Schilde zal in Mechelen het beste van zichzelf geven!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Breendonk
Breendonk

Meteen goud voor Duvel 6,66

BREENDONK – Gisteren kon je hier al lezen dat de brouwerijen Duvel Moortgat uit Breendonk en Het Anker uit Mechelen… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.