Nieuws Mechelen Beehived Media breidt activiteiten uit met Beehived Photography

Beehived Media breidt activiteiten uit met Beehived Photography

Jan Keersmaeckers en Quentin D'Haeye

Beehived Media breidt activiteiten uit met Beehived Photography

MECHELEN – Vorige week werd Beehived Photography gelanceerd. Het is een volgende stap in het avontuur dat Jan Keersmaeckers en Quentin D’Haeye in 2018 begonnen met Beehieved Media. Het bedrijf is in Mechelen gevestigd.

Jan Keersmaeckers en Quentin D’Haeye zijn twee ervaren rotten in de audiovisuele sector. “Met Beehived Media willen we de audiovisuele huisproducent zijn voor bedrijven. De nood aan audiovisuele communicatie neemt nog steeds toe en de kwalitatieve lat ligt steeds hoger. De coronacrisis heeft op dat vlak voor een extra boost gezorgd. Terwijl er vroeger nog veel binnen het bedrijf gedaan werd, wordt het voor veel communicatie- en marketingdepartementen steeds moeilijker om dit intern te behappen”, legt Jan Keersmaeckers uit.

Daarom start Beehived Media nu met Beehived Photography. “Zo kunnen we onze klanten nog betere oplossingen bieden in een wereld waar het audiovisuele steeds belangrijker wordt. Met Beehived Photography verzamelden we gevestigd fotografietalent onder één koepel waarmee we frisse, frivole en zakelijke portret- , business in actie- en productfotografie brengen in studio of op locatie. Het is een nieuw stukje van de audiovisuele puzzel die we proberen te perfectioneren. We hopen dit jaar nog een aantal verdere stappen te kunnen zetten.”

Beehivedmedia.be    Beehivedphotography.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.