Nieuws Mechelen BelOrta koppelt zijn appels aan Cars 3

BelOrta koppelt zijn appels aan Cars 3

BelOrta koppelt zijn appels aan Cars 3

BelOrta koppelt zijn appels aan de populaire Disney/Pixar franchise Cars. Naar aanleiding van de film Cars 3, die momenteel in de Vlaamse bioscopen te zien is, wordt een sticker-verzamelactie gelanceerd.

BelOrta koppelde al eerder zijn producten aan een kinderfilm (De GVR) en aan Plopsaland. Nu werd dus gekozen voor Cars 3. Bliksem McQueen en Cruz Ramirez prijken momenteel op de verpakkingen van vers geoogste BelOrta appels. In elk schaaltje zitten bovendien stickertjes van de 15 meest populaire Cars 3-personages.

Poster en recepten

De Disney/Pixar-film Cars 3 is reeds uit sinds eind juli en het is een echte bioscoophit in de Belgische filmzalen. De Belgische fans kunnen BelOrta appeltjes kopen in Cars 3-schaaltjes van 3 of 5 stuks. Fans van de bliksemsnelle helden kunnen bovendien op www.belorta.be/cars3 hun favoriete Cars 3-personage zoeken en meteen weten welke appel bij hen past.

Bedoeling is dat de jonge fans van Cars 3 die ook gek zijn op appels alle vijftien stickers verzamelen en ze ruilen met hun vriendjes en schoolkameraden. De stickers kunnen worden gekleefd op een poster die te downloaden is op www.belorta.be/cars3. Op de website vind je tevens recepten voor gezonde Cars 3-snacks, uiteraard met fruit.

De actie loopt tot eind november.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.