Nieuws Mechelen BelOrta presenteert twee nieuwigheden

BelOrta presenteert twee nieuwigheden

BelOrta presenteert twee nieuwigheden

SINT-KATELIJNE-WAVER – De voorbije week presenteerde groenten- en fruitveiling BelOrta twee nieuwigheden. Met ‘Fred’ lanceerden ze een nieuwe perensoort en de bekende Kanzi appelen worden nu aangeboden in een nieuwe extra large doos.

De gloednieuwe Fred peer is de vrucht van meer dan 18 jaar testen en perfectioneren. Ze onderscheidt zich door haar unieke smaak, opvallende looks en 100% lokale origine.

De Fred® peer, een kruising tussen de Harrow Sweet en Verdi rassen, is een tweekleurige peer met een mooie rode blos en een zoete, lichtzure smaak. De peer is stevig, heeft een knapperige bite, is zeer sappig en heeft een goed suikergehalte en lichte zuurtegraad. Allen eigenschappen die zeer gesmaakt worden door de consument. In deze video wordt het verhaal van deze nieuwe peer uit de doeken gedaan

Kanzi XL-doos
De Kanzi appel bestaat al langer maar de veiling biedt nu een XL-doos aan, met meer dan 2 kg aan heerlijk smaakplezier!

De Kanzi® appel wint alsmaar aan populariteit bij de Belgische consument en is vanaf heden beschikbaar in een nieuwe, trendy XL-doos. In deze gloednieuwe, herbruikbare verpakking vind je meer dan 2kg Kanzi® appels terug.

Met Kanzi® haal je volgens BelOrta absolute topkwaliteit en -smaak van eigen bodem in huis. Die boodschap wordt de komende maanden de nodige luister bijgezet met een multi-mediacampagne.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

COVID-19
Willebroek
Willebroek

Willebroek Winkelhart maakt eindejaarsfolder

WILLEBROEK - Handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart brengt een gezamenlijke eindejaarsfolder ‘Winter Winkelplezier Willebroek’ uit. Meer dan negentig Willebroekse handelaars adverteren in… Lees meer

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio