Nieuws Mechelen Bert Knuts (Event Masters) in Raad van Bestuur ACC

Bert Knuts (Event Masters) in Raad van Bestuur ACC

Bert Knuts (Event Masters) in Raad van Bestuur ACC

WILLEBROEK – Bert Knuts, managing partner bij Event Masters, is één van de zes nieuwe leden in de Raad van Bestuur van de Association of Communication Companies (ACC).

Krachtige communicatie is niet langer het voorrecht van traditionele reclamebureaus. Net daarom stelt de Association of Communication Companies (ACC) zich open voor alle creatieve bureaus. Bovendien streeft ACC naar een meer inclusief bestuur, met gendergelijkheid en verjonging op een gedeelde eerste plaats. Daarom verwelkomt de organisatie zes nieuwe leden in de Raad van Bestuur.

De ACC verenigt en versterkt alle communicatiebureaus in hun individuele belangen en collectieve ambities. Met hun nieuwe board is de focus op diversiteit nog groter dan voorheen. Zo zijn er meer disciplines, is er een betere mix van grote en kleine bureaus over alle domeinen heen, is er gendergelijkheid (cfr. 57,5% vrouwelijk aandeel in de sector) en verjonging.
“Dankzij de huidige veranderingen is de board nu een veel betere weerspiegeling van de diversiteit in onze branche. De laatste jaren is de sector hard veranderd op vlak van gender, leeftijd en de diverse disciplines. De Raad van Bestuur is nu meer dan ooit een reflectie van onze sector”, vindt voorzitter Marc Fauconnier.

De ACC telt 169 leden die actief zijn op het gebied van content marketing, digital marketing, event marketing, HUB brand activation, HUB teambuilding, integrated agencies en PR/Influencer marketing
De nieuwe leden in de Raad van Bestuur zijn: Bert Knuts, Owner at event agency Event Masters – Eveline De Ridder, Partner & founder at Whyte Corporate Affairs – Isabelle De Schryver, Managing Partner at communication agency The Oval Office – Myra Nurski, Managing Partner at PR & content agency MMBSY – Olivier de Decker, Business Development Director at iO Group en Petra De Roos,  Managing Director at full service agency LDV United.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.