Nieuws Mechelen Bezieling op de werkvloer

Bezieling op de werkvloer

Bezieling op de werkvloer

soulmadeRik De Wulf, organisatiepsycholoog en Business Ethics Manager voor het Ondernemersplatform VKW, schreef voor Davidsfonds een praktische gids over bezieling op de werkvloer als maatstaf voor succes. Soulmade. Bezieling op het werk is de titel van het boek dat verschijnt op 23 januari.

Volgens Rik De Wulf heeft het vinden van je werkplezier niets te maken met getallen met veel nullen op je bankrekening of status, maar wel met het kunnen benutten van je talenten en anderen het beste te kunnen geven van wat je te bieden hebt. “Als je dat vindt in je werk, dan maak je elke dag het verschil en dat is bezieling”, aldus Rik De Wulf.

Bezieling op de werkvloer is meer dan enthousiasme. “Het gaat niet over wat je doet, maar over de houding van waaruit je iets doet. Dat is de nieuwe maatstaf voor succes bij bedrijven. Sociaal en spiritueel kapitaal staan op dezelfde hoogte als economisch kapitaal.”

Soulmade toont aan de hand van concrete voorbeelden hoe ondernemingen werk maken van bezieling en hoe steeds meer bedrijven handelen vanuit deze nieuwe kijk op succes. Het is een praktische gids voor iedereen die op zoek is naar de ziel van zijn of haar activiteit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.