Nieuws Mechelen Bijzaak: Alles behalve bijzaak

Bijzaak: Alles behalve bijzaak

Bijzaak: Alles behalve bijzaak

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of een vooruitblik op de komende week. Hoofdzaak of bijzaak, het maakt niet uit.

Met het mooie weer van de afgelopen week was het alweer heel frustrerend om onze goesting niet te mogen doen. We zijn jhet beu, hartsgrondig beu, die coronamaatregelen. “Nog eventjes volhouden”, klinkt het bij politici en virologen terwijl ze zich in duizend bochten wringen om alweer een vertraging in de levering van vaccins aan te kondigen. Alsof dat nog niet erg genoeg is grijpen Britse- en andere varianten van het virus wild om zich heen waardoor de angst voor een derde golf groeit.

Hoe zit het nu eigenlijk? Wanneer ben ik aan de beurt om een prikje te krijgen? En hoe gaat dat dan in zijn werk? Waarom mogen bedrijven geen inentingen doen op de werkvloer? Hoe zit het nu écht met de levering van de vaccins? En wie bepaalt er of ik een AstraZeneca, een Pfizer of een Modernavaccin krijg? Wanneer krijg ik mijn tweede spuitje? En mag ik daarna weer alles doen?
Onze hoofden zitten vol met dergelijke vragen, maar we krijgen er nooit een eenduidig antwoord op.

Daar willen ze bij PRIM (Public Relations Industry Mechelen) verandering in brengen en dus is er nu maandag 1 maart om 12 uur een panelgesprek met alle hoofdrolspelers van het Mechels vaccinatiecentrum. Made in Mechelen neemt graag de rol van moderator op zich. Aan tafel – en op veilige afstand van elkaar – zitten Mechels burgemeester Alexander Vandersmissen, de manager van het Mechels vaccinatiecentrum Jan Simons, de verantwoordelijke van de Nekkerhal Jan Goditiabois, dokter Stijn Festraets van de eerstelijnszone Mechelen-Sint-Katelijne-Waver en ondernemer Wim Voss.

Iedereen kan het panelgesprek gratis mee volgen via deze link en bovendien kan je via de chat zelf vragen stellen aan de panelleden.

Tot maandag !

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.