Nieuws Mechelen Binnenkort kan je fitnessen in de Bruul

Binnenkort kan je fitnessen in de Bruul

Binnenkort kan je fitnessen in de Bruul

MECHELEN – In de Mechelse Bruul komt een filiaal van de bekende fitnessketen Basic-Fit. Het fitnesscentrum komt boven het pand van Decathlon. De werken aan de winkelruimte worden in de loop van januari opgestart, de opening is omstreeks midden april voorzien.

Boven Decathlon op Bruul 107 komt er midden april een nieuw fitnesscentrum van Basic-Fit. Naast de vestigingen in Mechelen Noord, Mechelen Zuid en op de binnenring van de stad, komt er nu op de Bruul ook een filiaal in het stadshart.

“Mechelen is een aantrekkelijke stad waar we nog veel potentieel zien om mensen meer aan het sporten te krijgen. Door pal in het winkelhart een filiaal te openen, boren we ook een nieuw publiek aan. We willen aanwezig zijn op een goede centrumlocatie die gemakkelijk bereikbaar is te voet of met de fiets of via het openbaar vervoer. We voelen de dynamiek die leeft in de Bruul en we willen er graag deel van uitmaken”, klinkt het bij Kevin Ayeni, Marketing Manager van Basic-Fit.

Basic-Fit gaat zich op de Bruul vestigen, boven Decathlon. Goed voor zo’n 1.700 m² sportplezier. Naast de hosts zal er werkgelegenheid zijn voor een hoofdtrainer die een team van personal coaches zal aansturen. Vooraleer de bekende fitnesszaak de deuren kan openen, moeten enkele werkzaamheden gebeuren. Deze werden opgestart in de week van 10 januari.

“Ondanks de coronaproblematiek houdt ons handelsapparaat goed stand. We mochten al meerdere nieuwe zaken verwelkomen. De komst van een fitnesscentrum in ons winkelhart zorgt nog meer voor een gevarieerd aanbod van ons handelsapparaat. Na de opening van Lumière is dit opnieuw een zaak met ruimere openingsuren zodat er na sluitingsuren van de winkels, meer leven in de stad is. Het is goed dat er naast handelszaken ook andere ondernemingen aangetrokken worden, zoals in dit geval een fitnesszaak. Een ruim en gevarieerd aanbod maakt ook dat er meer publiek naar ons winkelcentrum afzakt”, aldus Greet Geypen, schepen van Economie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.