Nieuws Mechelen Biotechnologiebedrijf Ultrasonic Group zoekt de zon op in Spanje

Biotechnologiebedrijf Ultrasonic Group zoekt de zon op in Spanje

Pieter-Jan Voss en Wim Voss.

Biotechnologiebedrijf Ultrasonic Group zoekt de zon op in Spanje

MECHELEN – Ultrasonic Group van Wim Voss en Pieter-Jan Voss breidt uit naar het buitenland en is voortaan ook actief in Spanje en Nederland. Het bedrijf is gepecialiseerd in de afbraak van biofilm in water.

Ultrasone Technologie voorkomt algen- en bacteriegroei in zwembaden, watertanks, jacuzzi’s en waterleidingen. De ultrasone geluidstrillingen breken de biofilm in water af op een “100% ecologische manier”. Deze methode zou zorgen voor een sterk verminderde chemische- en chloorconsumptie bij alle toepassingen van waterzuivering.

LEES OOK. De Klare Kijk van Pieter-Jan Voss: “Mijn vader is mijn held”

Medeoprichter Pieter-Jan Voss merkte dat ook in Nederland de vraag naar alternatieve methoden van waterbeheer steeg. “Als waterland bij uitstek is Nederland een logische volgende stap voor ons. Daarom werd recent een Nederlands salesteam opgeleid en openden we een kantoor in Amsterdam”, zegt hij.

 

Resort in Marbella. Foto: Ultrasonic Group.

Marbella

Tegenwoordig opereert de groep ook vanuit de zonnige badplaats Marbella, in Spanje. “In Spanje staat het ecologisch zuiveren van water nog in zijn kinderschoenen. Ons resort midden in de natuur is niet enkel een centrum voor yoga en meditatie: internationale klanten kunnen ook de zuivering van water zonder chemicaliën zelf ervaren in een zwemvijver, ijsbaden, zwembad, jacuzzi en andere watervoorzieningen”, zegt Wim Voss.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.