Nieuws BMW Juma haalt nieuw talent aan boord

BMW Juma haalt nieuw talent aan boord

Ann Hens, Magali Vandewauwer, Catherine Ceulemans, Kristiaan Vermeir, Danny Van den Eeckhout. Foto RR

BMW Juma haalt nieuw talent aan boord

HERENT, MECHELEN – BMW Juma, met vestigingen in Mechelen en Herent, herschikt zijn team. Het bedrijf verwelkomt Magali Vandewauwer als Business Account Advisor ter vervanging van Thomas Beckers, die voor een nieuwe uitdaging kiest.

Catherine Ceulemans, Magali Vandewauwer en Kristiaan Vermeir gaan voortaan samen bedrijfsklanten begeleiden in hun functie als Business Account Advisors. Danny Van den Eeckhout, die bij Juma al jaren actief is als New Business Developer, neemt in zijn nieuwe rol als fleet manager de supervisie over het team op zich.

Nieuwkomer Magali Vandewauwer is goed vertrouwd met de sector. Ze bouwde de afgelopen jaren ervaring op bij AutoRepairGroup, Dragintra Fleet Services en ALD Automotive.

“Met deze nieuwe structuur zal het Juma Fleet Team verder focussen op persoonlijk contact”, laat het bedrijf weten in een persbericht.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.