Bouwbedrijf Camino zet schouders onder Special Olympics

GENT, MECHELEN - Het Oost-Vlaamse bouwbedrijf Camino gaat een partnership aan met Special Olympics Belgium voor minstens een jaar. Camino gaat de organisatie financieel steunen en meewerken aan de nationale spelen in Mechelen volgend jaar.

2023 wordt een speciaal jaar voor de Special Olympics, want dan vinden zowel de internationale als de nationale spelen plaats. "Volgens Special Olympics heeft iedereen een talent, dat is een boodschap waar wij ook sterk in geloven en die wij ook verder willen uitdragen", zegt Camino-CEO Joost Callens.

Camino zal tijdens het Hemelvaartweekend met een delegatie medewerkers naar Mechelen afzakken, om de nationale spelen mee in goede banen te leiden.

Bedrijven gezocht

De steun van Camino is meer dan welkom, zo vertelt An Caers, CEO van Special Olympics België. "Wij zijn vanuit Special Olympics steeds op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Mensen met een beperking moeten een plaats krijgen binnen de maatschappij en dat kan alleen als andere organisaties onze boodschap mee uitdragen."