Nieuws Mechelen Brakrock festival brengt originele reisgids op de markt

Brakrock festival brengt originele reisgids op de markt

Organisator én skater Kim Vervoort

Brakrock festival brengt originele reisgids op de markt

DUFFEL – De organisatie van het muziekfestival Brakrock in Duffel brengt een originele reisgids voor longboarders, fietsers en skaters uit.

Tijdens de zomer van 2020 verkende KimVervoort uit Duffel samen met enkele vrienden Vlaanderen per longboard. Na 800 km aan verrassende ervaringen was het tijd om dit alles met de buitenwereld te delen via de reisgids ‘Skate On Track’. Het boek is een onderdompeling in een gevarieerd landschap vol verrassingen, contrasten en mooie panorama’s. Plezier, verrijking en een gezonde levensstijl staan centraal in dit avontuur. De 13 trips en 64 etappes zijn gebaseerd op het fietsknooppuntennetwerk.

Aan overnachtingsmogelijkheden ook geen gebrek. In de reisgids krijg je tips om te kamperen bij de boer, in de bossen of in een abdij. Of voor het comfort van een bed in één van de ettelijke ho(s)tels en B&B’s onderweg. Vele cafés, picknickzones, restaurants met zonovergoten terrasjes zorgen ervoor dat je niets tekort komt onderweg. Het pad loodst je eveneens langs toeristische bezienswaardigheden en skate area’s. De lekkerste streekgerechten en handige apps maken je tochten nòg interessanter. De reisgids gaat de deur uit voor 20 euro per stuk en is verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel en op www.brakshop.com

Alle opbrengst van de reisgids gaat integraal naar de organisatie van het muziekfestival Brakrock. Dit festival voor muziek- en levensgenieters uit gans Europa vindt plaats tijdens het eerste weekend van augustus in het park naast de kasteelruïne Terelst in Duffel. Enkele headliners van dienst zijn Circle Jerks, Sick Of It All, Mad Caddies, No Fun At All, Terror, The Bouncing Souls.

www.brakrock.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.