Nieuws Mechelen Bringme Boxes op Mechelen Campus

Bringme Boxes op Mechelen Campus

Bringme Boxes op Mechelen Campus

Bringme-boxes Mechelen Campus heeft nu ook zijn eigen Bringme Box in de inkomhal van sandwichbar Meeza in gebouw J. Alle bedrijven van de campus en hun medewerkers kunnen (mits inschrijving bij Intervest) gratis gebruik maken van deze nieuwe service.

Dat betekent dat werknemers in de box privépakketjes kunnen laten leveren zonder dat de receptie van het bedrijf er last van heeft.  En met de box kunnen eveneens zakelijke pakketjes worden verzonden. Je kunt je leveranciers erin laten leveren, collega’s er materiaal mee laten uitwisselen enz.  Door met unieke toegangscodes te werken, komen pakketjes enkel in handen van de medewerkers die het besteld hebben, zodat Bringme Boxes veilig en discreet zijn.

De Bringme Box is toegankelijk voor iedereen die komt leveren en iedereen die je als gebruiker toegang geeft om iets te komen ophalen. In België leveren bijvoorbeeld alle pakjesdiensten in de Bringme Box: bpost, UPS, DHL, DPD, GLS, Bubble Post, PostNL, TNT, Day by Day,…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.