Nieuws Mechelen Buurtsupermarkt OKay viert vijftienjarig bestaan

Buurtsupermarkt OKay viert vijftienjarig bestaan

Buurtsupermarkt OKay viert vijftienjarig bestaan

HEMIKSEM – Buurtsupermarkt OKay in de Abdijstraat in Hemiksem heeft een bijzondere verjaardag te vieren en doet dat graag met zijn klanten. Voor de vijftiende verjaardag mag het iets meer zijn en dus trakteert de dochter van Colruyt met degustaties, cadeautjes en een mini-kermis voor de kinderen.

“Op de parking bouwen we, bij goed weer, een kleine kermis met een springkasteel, ballen gooien, een reuzen vier-op-een-rij spel en kindergrime”, vertelt store manager Fiona De Meyer.

“Maar ook als het weer tegenzit, zorgen we dat de kinderen zich met deze activiteiten binnen kunnen amuseren. De ouders kunnen intussen genieten van degustaties. We zorgen onder meer voor een wijnproeverij en een eetstandje met hapjes die vers worden bereid. Groot en klein krijgt ook een cadeautje en omdat het Dag van de Klant is, doen we daar nog een zak wortelen bovenop. Bij het binnenkomen, serveren we ook nog een glaasje cava of fruitsap. Dit gebeurt allemaal doorlopend tussen 10 en 17u.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.