Nieuws Mechelen Caeleste op zoek naar nieuwe toptalenten

Caeleste op zoek naar nieuwe toptalenten

Caeleste op zoek naar nieuwe toptalenten

Het Mechelse higtech bedrijf Caeleste, gespecialiseerd in beeldsensoren, verwacht dit jaar  verder te groeien en organiseerde daarom een Career Day om nieuwe toptalenten aan te trekken.

Het bedrijf dat onlangs de Deloitte’s Technology Fast 50 award won in de categorie Hardware voor België, heeft een aantal vacatures voor ingenieurs, fysici en informatici. Caeleste is vooral op zoek naar toptalenten op het gebied van analoog en mixed-moded ontwerp en van testen & meten.

Tien studenten woonden het evenement bij en werden enthousiast onthaald door CEO Bart Dierickx en zijn team die trots hun producten en verwezenlijkingen deelden.

Caeleste opent elk jaar zijn deuren voor iedereen die interesse heeft in carrièremogelijkheden binnen de wereld van beeldsensoren. Deelname aan het evenement is een goede gelegenheid om kennis te maken met dit innoverend en sterk groeiend bedrijf. Met enkele van de deelnemende studenten worden er verdere gesprekken gevoerd over mogelijke tewerkstelling bij het bedrijf.

Caeleste is zeer actief op het gebied van campusrekrutering en zal in de loop van  maart deelnemen aan verschillende jobbeurzen.

De op maat gemaakte CMOS beeldsensoren van Caeleste bieden voor camera- en systeemintegratoren een serieuze meerwaarde en differentiatie van hun innovatieve producten. Caeleste is de auteur van veel nieuwe concepten zoals indirecte X-ray detectie met foton-telling, kleuren X-ray en sub-0.5 noise electron read noise CMOS pixels. Toepassingen in o.a. medische instrumenten, satellieten, industriële visie en bio-wetenschappen zijn legio.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.