Nieuws Carrefour levert nu ook boodschappen aan huis in Zemst en Mechelen

Carrefour levert nu ook boodschappen aan huis in Zemst en Mechelen

Carrefour levert nu ook boodschappen aan huis in Zemst en Mechelen

ZEMST, MECHELEN – De personal shopperdienst ShipTo van Carrefour België, die een groeiend succes kent in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, Bergen, en Namen breidt verder uit en is nu ook beschikbaar in Zemst en Mechelen.

Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour komt naar de consument toe, waar en wanneer hij of zij dat wil: thuis, op het werk, voor de sportschool, enz.

Thuis geleverd in een paar klikken 

Hoe gaat het in zijn werk? Je downloadt de ShipTo-app, voert het leveringsadres in en selecteert de Carrefour-winkel. Vervolgens kies je het leveringsmoment en plaats je je bestelling. Je kan je bestelling laten leveren binnen een straal van 8 km van die winkel. Je hebt de keuze uit meer dan 10.000 beschikbare artikelen.

Daarna neemt een “personal shopper” de bestelling van je over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvang je een melding in de app waarin je wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling.

De personal shopper kan te allen tijde worden gecontacteerd voor vragen of om artikelen toe te voegen.

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2022-06-29 14:09:20

en wat is de kostprijs ??

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.