Nieuws Mechelen Carrefour opent vernieuwde buurtwinkel in Lier

Carrefour opent vernieuwde buurtwinkel in Lier

Carrefour opent vernieuwde buurtwinkel in Lier

Carrefour kondigt de opening aan van zijn vernieuwde Express buurtwinkel in Lier, ietwat verderop in de Antwerpsestraat. Met franchisepartner Veronique Mertens blijft er een vertrouwd gezicht aanwezig.

Veronique Mertens kan bogen op heel wat ervaring. Zij baatte reeds meer dan 9 jaar een Carrefour Express uit aan de Antwerpsesteenweg 142 in Lier. Nu werd de buurtwinkel vernieuwd en verhuisde hij naar de Antwerpsestraat 28. “Ik hou van mijn job, van mijn klanten en van Lier. Met deze vernieuwde Express kan ik werk met plezier combineren in mijn geliefkoosde stad.”

De nieuwe Carrefour Express heeft een winkeloppervlakte van 292 m² en is doorlopend open van 7u30 tot 19u00. In deze totaal vernieuwde buurtwinkel werd heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Met deze buurtwinkel wil Carrefour focussen op verse producten en gezonde voeding en biedt zij jong en oud de mogelijkheid om snel en makkelijk boodschappen te doen. Naast de klassieke producten kan je ook enkele lokale specialiteiten vinden, zoals het Liers Vlaaike. Dit klein kruidige gebakje op basis van kandijsiroop en vier kruiden wordt via een geheim recept gebakken.

Wie geen tijd heeft, kan de boodschappen ook aan huis laten leveren. “We doen dat met de bakfiets voor mensen die het huis niet uit kunnen of die geen tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.