Nieuws Mechelen CFO-as-a-service is nieuwe dienstverlening van Baker Tilly

CFO-as-a-service is nieuwe dienstverlening van Baker Tilly

CFO-as-a-service is nieuwe dienstverlening van Baker Tilly

MECHELEN – Het Mechelse bedrijf lanceert een nieuwe dienstverlening, CFO-as-a-service. Baker Tilly, gespecialiseerd in audit, accountancy, corporate finance & consultancy, biedt met CFO-as-a-service ondernemers de mogelijkheid om de expertise van een financieel directeur in te huren.

Een CFO is in grote bedrijven een ingeburgerde functie. Maar start-ups, scale-ups, kleine KMO’s of familiale ondernemingen hebben er niet altijd baat bij om een voltijdse en gespecialiseerde CFO aan te werven.

“De financiële expertise van een CFO is voordelig voor elk type van onderneming”, zegt Kris Tackaert, director Baker Tilly. “De overstap van een papieren naar een digitale boekhouding bijvoorbeeld vraagt de nodige deskundigheid om workflows te automatiseren of een automatische bedrijfsrapportering op te zetten. Dankzij CFO-as-a-service kunnen ondernemingen in dergelijke situaties beroep doen op de expertise van een CFO voor een beperkte periode.”

Met als slagzin ‘Voor elk KMO een CFO’ wil Baker Tilly komaf maken met het idee dat een CFO enkel past in  een grote onderneming. “We starten met een vrijblijvende brainstorm, waarin we de financiële structuur van een onderneming kort analyseren. Zo tonen we direct aan waar er optimalisaties mogelijk zijn en welke meerwaarde we kunnen bieden voor een onderneming.”

De nieuwe dienst van Baker Tilly richt zich vooral op het begeleiden van ondernemingen in het opzetten of optimaliseren van een digitale boekhouding. Ook het automatiseren van de bedrijfsrapportering en het beheer van werkkapitaal en liquiditeit behoren tot de nieuwe dienstverlening.

www.bakertilly.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.