Nieuws Communicatiebureaus Make Sense en Springbok slaan handen in elkaar

Communicatiebureaus Make Sense en Springbok slaan handen in elkaar

Springbok en Make Sense Sammy Colson, Dimitri Barbe, Kim Verhaeghen. Foto: Springbok.

Communicatiebureaus Make Sense en Springbok slaan handen in elkaar

GENT, MECHELEN – Make Sense, een Gents communicatiebureau, heeft zich aangesloten bij het Mechelse bureau Springbok. Zo bundelen de twee hun krachten “voor meer positieve impact”.

Springbok gaat een partnerschap aan met merken die alle digitale activiteiten naar een hoger niveau willen tillen. Met Make Sense aan boord verbetert het bedrijf naar eigen zeggen zijn expertise in Corporate Social Responsibility (CSR) en SDG’s of werelddoelen voor duurzame ontwikkeling.

CEO’s tevreden

Dimitri Barbe, oprichter van Make Sense, is blij met de samenwerking. “De expertise van Springbok is een mooie aanvulling op ons specialisme. We kijken er naar uit om ook internationale markten te betreden”, zegt hij.

Ook Sammy Colson en Kim Verhaegen, CEO’s en oprichters van Springbok klinken tevreden. “Gent is dé hotspot van België op het gebied van creativiteit en technologie. Zo kunnen we meer talenten en klanten aantrekken”, zegt Colson. “We hebben elkaar gevonden in onze gedeelde waarden”, vult Verhaegen aan.

B-corp certificaat

Make Sense is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Corporate Social Responsibility (CSR) ofwel alles wat te maken heeft met ecologisch, inclusief en maatschappelijk verantwoorde communicatie. Het is een van de weinige bureaus in België met een B-corpcertificaat. B-corp  is een wereldwijde organisatie die bedrijven aanspoort en ondersteunt om sociale en milieuvriendelijke inspanningen te doen.

 

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.