Nieuws Mechelen Continental is titelpartner Cycling Heroes Tour

Continental is titelpartner Cycling Heroes Tour

Continental is titelpartner Cycling Heroes Tour

Bandenfabrikant Continental, met een afdeling chassis en veiligheid in Mechelen, wordt titelpartner van de Cycling Heroes Tour. Dit zijn een reeks toertochten voor sportieve fietsers. De Continental Cycling Heroes Tour is een organisatie van Golazo sports. De Fabian Cancellara Classic bijt op zondag 26 maart de pits af.

Met dit partnerschap wil Continental haar engagement in de fietswereld concreet maken. “Onze bedrijfsvisie is een wereld zonder verkeersongevallen. Of je nu met de fiets of de wagen onderweg bent, de kwaliteit van je banden is daarbij van levensbelang”, zegt Jan Vandenbussche, marketing manager bij Continental Benelux. “We merkten dat we al lang een onberispelijke reputatie genoten op het vlak van fietsbanden, maar we staan voor nog veel meer, zoals premium autobanden en high-tech rijassistentiesystemen om duurzame mobiliteit en maximale veiligheid te bieden aan alle weggebruikers. Met de Continental Cycling Heroes Tour willen we dat nu extra benadrukken bij de sportieve fietser.”

De toertochten vinden telkens plaats op het trainings- of favoriete wedstrijdparcours van een wereld- of olympisch kampioen die zelf ook de tocht mee rijdt. Tijdens de Fabian Cancellara Classic rijden de wielerfans in het spoor van Cancellara op het parcours van zijn E3 Harelbeke. Nadien volgt de Philippe Gilbert Classic in zijn geboortedorp in Aywaille, die al drie edities achter de rug heeft. In september kreeg ook Sven Nys zijn classic door het Hageland en onlangs werd de Greg Van Avermaet Classic voorgesteld, op Gregs trainingsparcours in de Vlaamse Ardennen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.