Nieuws Mechelen Corfima gaat van start in Lier

Corfima gaat van start in Lier

Corfima gaat van start in Lier

LIER – Corfima is een kantoor dat nationale en internationale ondersteuning en advies geeft fusies, overnames en vastgoedoperaties onder vennootschapsvorm. Vanuit hun kantoor in de Duwijckstraat 17 in Lier richten David Vermeulen en Tom Shiltz zich vooral op Vlaamse KMO’s met een omzet van 5 tot 150 miljoen euro omzet. 

Buiten Horeca en puur residentiële projecten, is Corfima in alle sectoren actief. Ze ondersteunen ook project finance en development, investments, management, holding structuren, …..

“Via ons uitgebreid internationaal netwerk en vele platformen waar we een alliantie mee hebben, weten we meestal onze weg te  vinden naar buitenlandse zakenrelaties, investeerders en target-companies”, zegt directeur David Vermeulen. “Door de relatief kleine organisatie zijn onze fees concurrentieel en blijven we onder de grotere concurrent-spelers van vandaag.”

“Corfima heeft een platform van verkoop-, koop- en zoekmandaten en we kunnen bedrijven een breed scala aan financiële adviesdiensten bieden. We willen advies geven aan bedrijven die behoefte hebben aan specialistische kennis, maar daarvoor niet permanent iemand willen of kunnen aanwerven”, zegt managing partner Tom Shiltz.

Directeur David Vermeulen is bekend in de (internationale) wereld van M&A corporates, vastgoedgerelateerde structuren en International Networking. Tom Shiltz is met zijn bedrijf Metiscorp SA in Luxemburg gevestigd. Hij biedt overschrijdende fiduciaire diensten die worden uitgevoerd via een netwerk van professionele tussenpersonen in verschillende zakencentra over de hele wereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.