Nieuws Mechelen Cultuurcafé KUUB wordt tijdelijke pop-up winkel

Cultuurcafé KUUB wordt tijdelijke pop-up winkel

Nele Van Rompaey van Studio Ode

Cultuurcafé KUUB wordt tijdelijke pop-up winkel

MECHELEN – Net als alle andere horecazaken blijft cultuurcafé KUUB voorlopig nog even gesloten. Daarom besloten de uitbaters om het café tijdelijk om te vormen tot een pop-upwinkel.

Op die manier wil men lokale ondernemers helpen om hun producten aan te bieden. De pop-up winkel opent op 30 januari. Een van de ondernemers die een plaatsje hebben in de KUUB pop-up is Nele Van Rompaey van Studio Ode. “Toen Jasper Benn van Kuub op de proppen kwam met dit idee, was ik meteen verkocht”, vertelt ze aan OH-magazine. Studio Ode verkoopt handgemaakte producten vervaardigd van natuurlijke materialen. Ze verkoopt haar eigen handgemaakte producten. Nele zal daarnaast ook een coördinerende rol op zich nemen. “Het is een manier om creatief om te gaan met de restricties die de coronacrisis met zich meebrengt. Bovendien is het gewoon ontzettend leuk om samen met andere ondernemers de schouders onder zo’n project te zetten. Het zou ideaal zijn als we met drie of vier ondernemers in totaal zijn. Zo kunnen we een brede variatie aan producten aanbieden. Van planten tot meubels en home deco. Als er maar een flinke portie liefde inzit”, klinkt het bij Nele.

Ook Lyne Aeyels van KikT heeft een plaatsje in de KUUB. Zij verkoopt kamerplanten en alles wat daar voor nodig is. Daarnaast kan je in de KUUB pop-up ook kunstwerken van Tom Van Der Hulst bewonderen.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen een mailtje sturen naar hello@studio-ode.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer