Nieuws Mechelen Customs4Trade haalt € 17 miljoen binnen

Customs4Trade haalt € 17 miljoen binnen

Ilse Vermeersch en Pieter Haesaert

Customs4Trade haalt € 17 miljoen binnen

MECHELEN Customs4trade (C4T) de Mechelse pionier op het gebied van digital-first douanebeheer, kondigde woensdag het afsluiten aan van € 17 miljoen aan Series C-financiering onder leiding van 83North, een wereldwijd durfkapitaalbedrijf met een beheerd vermogen van $ 1,8 miljard. De investering positioneert C4T voor wereldwijde expansie en blijft op deze manier de norm bepalen voor de volgende generatie douane management.

Douanezaken zijn van belang voor alle bedrijven die betrokken zijn bij internationale handel en is cruciaal voor een vlotte supply chain. In een sector die berucht is om zijn complexiteit en fragmentatie, vereenvoudigt C4T douane management. De CAS software die C4T gebruikt verbindt bedrijven, logistieke dienstverleners, douane-expediteurs en douaneautoriteiten met een gecentraliseerd platform in meerdere landen met ingebouwde legal compliance.

C4T heeft klanten in diverse sectoren, waaronder detailhandel, auto-industrie, hightech, productie, grondstoffen en consumptiegoederen. C4T tilt de internationale handel naar een hoger niveau, door invoerrechten- en administratieve besparingen te realiseren en zich aan te passen aan de enorme veranderingen qua douane- en handelswetgevingen, waaronder de Brexit.

“Door deze investering kan C4T de activiteiten uitbreiden van de Europese regio naar de VS om zo de integratie met douanesystemen over de hele wereld te versnellen. Op die manier wordt CAS de internationale standaard voor douane management“, aldus C4T CEO en oprichter Pieter Haesaert. “Het komt allemaal door onze mensen dat we dit bereiken, dus het aantrekken van talent zal de sleutel zijn voor onze groeistrategie”, voegt Ilse Vermeersch, COO en mede-oprichter toe.

www.customs4trade.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.