Nieuws Mechelen De Fietsgids lanceert ‘Mechelse Murals & More’

De Fietsgids lanceert ‘Mechelse Murals & More’

Jostijn Ligtvoet Fotografie

De Fietsgids lanceert ‘Mechelse Murals & More’

MECHELEN – De Fietsgids, die Mechelaars en bezoekers op de fiets laten kennismaken met de stad, bestaat iets meer dan een jaar. In die tijd zijn ze uitgegroeid tot fietsambassadeur van de Dijlestad. Vrijdag werd de fietstour “Mechelse Murals & More” voorgesteld, naar aanleiding van het project “Mechelen Muurt 2.0”.

De Fietsgids zorgt in Mechelen mee voor een positief fietsklimaat, promoot duurzame mobiliteit en lokaal toerisme en belicht de stad vanuit verschillende invalshoeken. De Fietsgids werkt samen met Visit Mechelen, met hotels en B&B’s uit de omgeving en met scholen.

De nieuwe fietstour werd ontwikkeld rond de nieuwe en reeds bestaande murals. Er werd een ideaal tracé uitgedokterd. Curatoren Gijs Van Hee en Jonas Tuch van Mechelen Muurt hielpen om de tour vorm en inhoud te geven.

Naast de nieuwe fietstour zijn er ook nog andere zoals Mechelen Classics – van kleine stad tot wereldrijk, De Mensen Maken de Stad – diversiteit troef en Bier van hier – proefritje

www.defietsgids.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.