Nieuws Mechelen De Gouden Kooi is voor het tweede jaar op rij ‘Travellers Choice Winner’

De Gouden Kooi is voor het tweede jaar op rij ‘Travellers Choice Winner’

De Gouden Kooi is voor het tweede jaar op rij ‘Travellers Choice Winner’

MECHELEN – De Mechelse escape room ‘De Gouden Kooi’ won voor het tweede opeenvolgende jaar de ‘Travellers’ Choice Winner’. Deze award wordt door TripAdvisor uitgereikt aan attracties die geweldige ervaringen bieden aan reizigers van over de hele wereld.

Het is niet de eerste keer dat De Gouden Kooi in de prijzen valt. Het aantal nationale en internationale awards is ondertussen al redelijk indrukwekkend. Nu mogen ze zich al voor het tweede jaar op rij ‘Travellers’ Choice Winner’ noemen.
Deze award wordt door TripAdvisor uitgereikt aan attracties die – we citeren – ‘consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.’

De jury van Tripadvisor noemde De Gouden Kooi een attractie die “altijd geweldige ervaringen bieden aan reizigers van over de hele wereld. In dit bijzonder uitdagende jaar viel u op door uw gasten een geweldige service en fantastische ervaringen te bieden.”

Bij De Gouden Kooi kom je terecht in een wereld waar ontspanning, plezier, teambuilding en verwondering centraal staan. Een escape room is een ruimte waarin je als team wordt opgesloten en waaruit je binnen het uur moet ontsnappen. Dat doe je door een combinatie van puzzels en raadsels op te lossen, aanwijzingen te zoeken en samen te werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.