Nieuws Mechelen Delhaize bouwt supermarkt van de toekomst in Mechelen

Delhaize bouwt supermarkt van de toekomst in Mechelen

Delhaize bouwt supermarkt van de toekomst in Mechelen

MECHELEN – Nog dit jaar start supermarktketen Delhaize met werken om de verouderde winkel in Mechelen-Noord te vervangen door een gloednieuwe, ultramoderne supermarkt. Die moet voor eind 2022 de deuren openen.

Volgens Delhaize wordt de nieuwe supermarkt de modernste winkel van België. Tijdens de werken kunnen de klanten hun boodschappen doen in een tent. “Wij investeren permanent in nieuwe supermarkten omdat we onze klanten de beste winkelervaring willen bieden. De winkel in Mechelen staat er al lang. Daarom komt er een gloednieuwe winkel op de locatie waar nu de oude nog staat”, vertelt Roel Dekelver, woordvoerder van Delhaize, aan de Gazet van Antwerpen. “In de winkel willen wij al het beste van Delhaize kunnen tonen. Het zal de modernste worden die op dat moment in België bestaat. De nieuwe Mechelse vestiging zal ook een referentie worden voor de vernieuwing van onze winkels de komende jaren.”

De nieuwe supermarkt wordt zo’n 400 m² groter dan de huidige winkel en zal veel meer parkeerplaatsen tellen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.