Nieuws Mechelen Deze bedrijven uit onze regio staan in de kijker op Voka Open Bedrijvendag

Deze bedrijven uit onze regio staan in de kijker op Voka Open Bedrijvendag

Deze bedrijven uit onze regio staan in de kijker op Voka Open Bedrijvendag

KONINGSHOOIKT – NIJLEN – LIER – PUURS-SINT-AMANDS – KALFORT –  Op zondag 3 oktober is het naar goede gewoonte Voka Open Bedrijvendag. Voor hun 31ste editie pakken ze uit met een hybride aanbod. Met het thema ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien’ als rode draad kunnen kijklustigen zowel online als fysiek een blik achter de schermen werpen bij een uitgelezen selectie boeiende bedrijven. Een aantal bedrijven uit onze regio staan extra in de kijker.

Omdat de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers topprioriteit is, zal er gewerkt worden met een digitale reservatietool. Bezoekers kunnen op voorhand hun uitstap plannen en een specifiek tijdsslot reserveren voor hun bezoek. Zo wordt er voldoende afstand tussen de bezoekers gegarandeerd en is er van gezondheidsrisico’s geen sprake. Een bijkomend voordeel is dat de wachtrijen zo ook ineens verleden tijd zijn.

Deze bedrijven staan in de kijker.

Vraag jij je ook luidop af hoe je van jouw tuin een paradijs kan maken? Inspiratie kan je opdoen bij Hobéco NV in Koningshooikt: een firma gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden, houtconstructies en opritten & terrassen.

Het Oostenrijkse Loxone, pionier op het vlak van intelligente automatiseringsoplossingen opent zijn deuren in Nijlen. Benieuwd hoe je je woning of kantoor comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter kan maken?

Als je jezelf of je (klein)kinderen een blik wil gunnen achter de schermen van een animatiefilm, of zelf een stem wil inspreken voor de luisterverhalen van Ridder Muis op Ketnet Junior – is Fabrique Fantastique in Lier the place to be. De afgelopen jaren werkte de studio mee aan projecten zoals de film van Urbanus en de show van Ellie Golding.

Het maatwerkbedrijf Flexpack, dat deel uitmaakt van social-profit organisatie NEKTARI vzw, opent met zijn 350 medewerkers feestelijk de deuren in Puurs Sint-Amands. Het uitgelezen moment voor zijn klanten in onder andere farma, voeding en retail om een kijkje te komen nemen.

Keuze genoeg qua gemotoriseerde en elektrische vierwielers in de autosupermarkt Cardoen in Lier. Wil je het ruime gamma aan occasiewagens op je gemak bewonderen? Of met het hele gezin een gratis testrit maken? Het kan bij Cardoen.

Na een bezoek aan Comfort Company in Kalfort (Puurs) slaap je gegarandeerd op je beide oren. Dit team van matrasspecialisten en infraroodgoeroes weet als geen ander een goede nachtrust en welness met elkaar te combineren. Ontdek zeker de infraroodsauna van nabij in de toonzaal!

www.openbedrijvendag.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.