Nieuws Mechelen DIAF breidt uit naar Mechelen

DIAF breidt uit naar Mechelen

DIAF breidt uit naar Mechelen

Specialist in audiovisuele producties en fotografie DIAF uit Koningshooikt bij Lier breidt uit. Na zeven maanden grondig zoeken, hebben zaakvoerders Filip Geeraerts en Stien Serneels een nieuwe locatie in industriezone Mechelen-Noord gevonden. “Tot nu toe was zowel videoproductie als fotografie in dezelfde studio bij ons thuis ondergebracht. Deze uitbreiding geeft ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan”, aldus Filip Geeraerts.

De nieuwe vestiging die 208 m² groot is, biedt de mogelijkheid om voor drie klanten tegelijk in drie verschillende opnamesets te werken. “We kregen alsmaar meer vraag naar bedrijfsportretten, maar konden die niet allemaal verwerken”, vertelt Stien Serneels. “In de vorige studio moest een project steeds worden afgerond, vooraleer er een nieuwe opnameset kon komen. Met deze uitgebreidere ruimte kunnen we diverse mogelijkheden uitwerken.” Daarnaast is er een green key-studio aanwezig, waarin zowel mensen als producten gefilmd en gefotografeerd kunnen worden. “We werken nu ook met iemand samen, die zeer professionele 2D- en 3D-animaties kan maken. Als er animatie of grafische vormgeving nodig is, kan dat voortaan ook”, duidt Filip Geeraerts.

In Mechelen beschikt DIAF nu ook over een rustige vergaderruimte, wat voor hen zeer belangrijk is. “We behandelen onze klanten op een zeer persoonlijke manier en praten uitgebreid met hen over het eindproduct dat ze willen bereiken. Voor bedrijven gaat het tenslotte om hun kind, dat wij een mooi gezicht voor de buitenwereld moeten geven.” Een open bureau biedt daarnaast de mogelijkheid tot coworking voor één van de freelancemedewerkers.

Ook Oohfoto, het merk onder DIAF dat fotografie voor particulieren op zich neemt, heeft nu meer ruimte. “Oohfoto blijft in Koningshooikt gevestigd, waardoor het aangenamer werken wordt. Er wordt een visualisatieruimte gecreëerd voor de klanten om in alle rust en comfort de eindproducten te komen bekijken”, besluit Stien Serneels.

Filip Geeraerts startte met DIAF in 2006, meteen na zijn schoolcarrière. In 2009 trad zijn vrouw Stien Serneels toe en werd de zaak omgevormd tot een vennootschap. Oohfoto bestaat sinds 2012. Het duo kan voor verschillende opdrachten een beroep doen op zeven vaste en kwaliteitsvolle freelancemedewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.