Nieuws Mechelen DomoXim start met verkoop vastgoed aan de Costa Blanca

DomoXim start met verkoop vastgoed aan de Costa Blanca

DomoXim start met verkoop vastgoed aan de Costa Blanca

MECHELEN – Makelaarskantoor domoXim Vastgoed & Beheer, met een vestiging in de Bruul in Mechelen, is gestart met de verkoop van panden aan de Costa Blanca. Daarvoor bundelen ze de krachten met Global Spain in Alicante.

Elk jaar kopen duizenden Belgen een vakantieverblijf aan de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol. Zelfs in 2020, een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld zes Belgen per dag een Spaanse ‘casa’.

Sinds begin dit jaar kan je daarvoor ook bij domoXim terecht. Met een up-to-date wensenlijst kunnen kandidaat-kopers daarna naar Spanje vliegen en een woning of appartement bezoeken. De portefeuille is uitgebreid en omvat bijvoorbeeld zowel nieuwbouwappartementen aan de kust, als authentieke finca’s in het binnenland.

“Met of zonder zwembad, zolang de criteria realistisch zijn en binnen het juiste budget vallen, kunnen we voor iedereen een droomwoning vinden in Spanje”, aldus Matti Swinnen. De aankoopbedragen gaan van een appartement van 90.000 euro tot een immense villa van meer dan een miljoen. Vooral de gezondheid, het warme klimaat en de Spaanse mentaliteit trekt nog veel Belgen aan.

Met de samenwerking tussen vastgoedspecialisten domoXim in België en Global Spain in Spanje staan twee lokale teams klaar voor hun klanten. domoXim is al meer dan acht jaar actief en heeft vier kantoren. Voor deze nieuwe stap werken ze samen met een team van Belgen die leven en wonen in Spanje. Jo en Matti Swinnen vonden hun nieuwe thuis in Orihuela, Alicante en starten een 3-tal jaar geleden hun Spaanse avontuur. Matti (uit Sint-Katelijne-Waver) liet zijn carrière achter zich en voelt zich al helemaal thuis aan de Costa.

Global Spain heeft inmiddels 2 kantoren waarvan één in Benferri specifiek gericht op het binnenland en een kantoor in Torrevieja, hoofdzakelijk gericht op de kustgebieden. In ‘Costa Belgica’ zal VTM deze makelaarsfamilie trouwens op de voet volgen.

www.domoxim.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.