Nieuws Mechelen Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

MECHELEN – De ondernemingsrechtbank van Antwerpen afdeling Mechelen heeft het faillissement geopend van drie ondernemingen uit de regio. 

  • Op bekentenis: NV Mobile Excitement Group, ondernemingsnummer 0452.664.356, Fazantenstraat 37, Leest. Curator is K. Van den Berghen.
  • Op bekentenis: Van Camp Kathjazi Fiona Eva Françoise (Vennoot GCV Van Camp),  Nieuwstraat 4, Bonheiden. Curator is T. Lammar.
  • Bij dagvaarding: NV Piocheur, ondernemingsnummer 0435.132.201, Antwerpsestraat 36, Lier. Curatoren zijn T. Lammar en K. Van Hocht.

Schuldvorderingen voor deze faillissementen kunnen worden ingediend tot 22 februari 2021.

Meer nieuws over faillissementen vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Video / Podcast
Puurs
Puurs

Flexpack ‘redt’ GB Foods

PUURS – Een goeie zaak aan de coronacrisis is dat er weer meer aandacht is voor lokale handelaars en producenten.… Lees meer

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.