Nieuws Mechelen Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

Drie nieuwe faillissementen te betreuren in onze regio

MECHELEN – De ondernemingsrechtbank van Antwerpen afdeling Mechelen heeft het faillissement geopend van drie ondernemingen uit de regio. 

  • Op bekentenis: NV Mobile Excitement Group, ondernemingsnummer 0452.664.356, Fazantenstraat 37, Leest. Curator is K. Van den Berghen.
  • Op bekentenis: Van Camp Kathjazi Fiona Eva Françoise (Vennoot GCV Van Camp),  Nieuwstraat 4, Bonheiden. Curator is T. Lammar.
  • Bij dagvaarding: NV Piocheur, ondernemingsnummer 0435.132.201, Antwerpsestraat 36, Lier. Curatoren zijn T. Lammar en K. Van Hocht.

Schuldvorderingen voor deze faillissementen kunnen worden ingediend tot 22 februari 2021.

Meer nieuws over faillissementen vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

Drie miljard kopjes duurzame koffie

PUURS-SINT-AMANDS – Donderdag werd de symbolische eerste steen gelegd van de gloednieuwe productie- en opslagfaciliteit van Beyers Koffie. De constructie… Lees meer

Mechelen
Mechelen

Op (virtuele) missie naar China

MECHELEN - Ondernemers kunnen binnenkort deelnemen aan een virtuele handelsmissie naar China. Een initiatief van Voka - KvK Mechelen-Kempen en… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer