Nieuws Mechelen Duffelaar wordt nieuwe CEO van Group S

Duffelaar wordt nieuwe CEO van Group S

Marc Peeters

Duffelaar wordt nieuwe CEO van Group S

DUFFEL – BRUSSEL – Met Marc Peeters krijgt HR-dienstenverlener Group S, na meer dan 20 jaar een nieuwe CEO. Vanaf deze maand neemt Peeters, die tot vorig jaar aan de top van BAM Belgium stond, de fakkel over van Gonzales Stubbe.

Na zijn vertrek bij BAM Belgium vorig jaar maakt Marc Peeters (54) uit Duffel de overstap van de bouwsector naar HR. In de toekomst wil hij de sociale groep met 700 werknemers verder door de digitalisering binnen de sector loodsen en afstemmen op de noden van de ondernemers vandaag.

“De coronacrisis was voor heel wat bedrijven een extra uitdaging. Gelukkig zijn de Belgische ondernemers heel weerbaar en wendbaar. Dat bevestigen ook de meest recente cijfers van de Nationale Bank want het ondernemers- en consumentenvertrouwen stijgt opnieuw. Ondernemingen gebruiken deze crisis als een opportuniteit en vinden zichzelf opnieuw uit en dat is volgens mij belangrijk. In de toekomst hoop ik dat we bedrijven nog meer en verder kunnen gaan begeleiden op dat vlak.”

Group S is een sociale groep met onder meer een sociaal secretariaat dat ongeveer 20.000 werkgevers ondersteunt in hun dagelijkse personeels- en loonadministratie. Peeters is ambitieus en ziet met Group S heel wat mogelijkheden om bedrijven een dienstverlening aan te bieden die verder gaat dan de huidige corebusiness. “Werknemers blijven de sleutel tot succes maar de veranderingen op vlak van HR gaan razendsnel. Een groot deel van onze klanten zijn kmo’s. Ik denk dat wij hen hierbij echt gaan kunnen helpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.