Nieuws Mechelen Duvel Moortgat en Het Anker samen in de bres voor Mechelse horeca

Duvel Moortgat en Het Anker samen in de bres voor Mechelse horeca

Duvel Moortgat en Het Anker samen in de bres voor Mechelse horeca

MECHELEN – BREENDONK – De brouwerijen Duvel Moortgat uit Breendonk en Het Anker uit Mechelen slaan de handen in elkaar om de Mechelse horeca te steunen. Met de crowdfundingcampagne #tweeduizendHARThonderd hopen ze 280.000 euro op te halen.

Om de Mechelse horeca een duwtje in de rug te geven en Mechelaars iets te geven om naar uit te kijken, bundelden verschillende bedrijven en de stad de krachten. Met de crowdfundingcampagne #tweeduizendHARThonderd hopen ze 280.000 euro op te halen. Geld dat na de campagne verdeeld zal worden over de geregistreerde Mechelse horeca zaken. Een maand na de aftrap van de actie werd al zo’n 60.000 euro opgehaald.

Donateurs kregen al een leuke bedankbox met onder andere bier van de Mechelse brouwerij Het Anker, maar nu draagt ook Brouwerij Duvel Moortgat z’n steentje bij. Wie 66 euro schenkt, krijgt een ‘666 x bedankt’ pakket. Dat is een unieke en waardevolle box met daarin een Duvel Barrel Aged, 1,5L fles Duvel, twee flesjes Duvel 666, een beker van Mechelen Feest met één consumptie ter waarde van 3 euro in je favoriete horecazaak én een Mechelenbon ter waarde van 10 euro.

Wie de actie wil steunen en zo het ‘666 x bedankt’ pakket  wil bemachtigen, vindt alle info terug op www.tweeduizendharthonderd.be  Er zijn maar 666 exclusieve Duvel cadeaupakketten verkrijgbaar. De actie #tweeduizendHARThonderd roept Mechelaars op om een bedrag te schenken vanaf 10 euro. Donateurs kunnen kiezen uit verschillende leuke bedankboxen.

“Als buur van de gemeente Mechelen, steunt familiebrouwerij Duvel Moortgat graag dit mooie initiatief met het voorzien van ‘666 x bedankt’ pakketten om de Mechelse Horeca te helpen. We zien elkaar snel op één van de vele mooie terrassen in Mechelen”, zegt Jay Strubbe van Duvel Moortgat. Charles Leclef van Het Anker is bijzonder blij dat Duvel Moortgat de schouders mee onder deze actie zet en hopelijk hiermee de campagne een extra boost zal geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.