Nieuws Mechelen Dynamoo.biz blijft groeien

Dynamoo.biz blijft groeien

Dynamoo.biz blijft groeien

Uitgeverij en communicatiebedrijf dynamoo.biz  (o.a. uitgever van kmo-insider en Ambassadeurs) beleefde in 2015 een groei van 21 % en heeft haar structuren aangepast om een verder groeiproces mogelijk te maken.

Manu Van Nuffel.

Manu Van Nuffel.

Commercieel manager Manu Van Nuffel en project & production manager Kenneth De Decker, samen reeds 18 jaar aan de slag bij het bedrijf, werden opgenomen in het management team. Zij zullen voortaan mee de krijtlijnen uitzetten om de verdere groei van het bedrijf professioneel te begeleiden. Er zijn ook vier vacatures uitgeschreven om nieuwe collega’s in het bedrijf op te nemen.

Kenneth De Decker.

Kenneth De Decker.

Kmo-insider startte in 2001, op initiatief van Freddy Michiels en Patrick Moens, als een maandelijkse economische nieuwsbrief met specifieke informatie voor de KMO-bedrijfswereld. De nieuwsbrief evolueerde vrij snel naar een magazine dat vandaag maandelijks gratis verzonden wordt naar alle B2B-ondernemingen met meer dan 5 werknemers in de provincie Antwerpen en rondom de provinciegrenzen. Het magazine wordt aangevuld met een website voor updating van het nieuws. Op deze website kunnen bedrijven – naast economisch nieuws van de redactie – tevens gratis hun eigen nieuwsberichten plaatsen.

Het maandblad kmo-insider viert in 2016 zijn 15-jarig bestaan tijdens de kmo-connectdays die op 23 en 24 november gehouden worden in de Lotto Arena in Antwerpen.  Het kondigt zich aan als het grootste netwerkevent van Antwerpen in 2016.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.