Nieuws Mechelen Een ‘bubble’ als tuinkantoor

Een ‘bubble’ als tuinkantoor

Een ‘bubble’ als tuinkantoor

BORNEM – Enkele jaren terug lanceerde Insight Out uit Bornem de Orbo. De ronde of ovale tuinkamers bieden een gezellig plekje om te relaxen, vrienden te ontvangen of te werken. Nu gaat Insight Out nog een stapje verder met tuinkantoren.

Met plaats voor vijf personen en een grote halfronde werkruimte, tilt de Mezzo XL Multi het tuinkantoor naar een hoger niveau. De Orbo siert ondertussen al heel wat privétuinen en -terrassen, maar ook bedrijven tonen interesse. Je kan in de Orbo ongestoord werken of zelfs klanten ontvangen.

De Mezzo XL Multi heeft alles in huis voor een all-intuinkantoor. Zo is er een ruime werktafel met plaats voor een laptop, smartphone, één of twee schermen en een bureaustoel. Er is ook opbergruimte en de optie voor een video- en/of audiosysteem. Dit maakt de Mezzo ook uitermate geschikt als thuiskantoor voor freelancers. Zij werken vaak het liefst in een aparte en rustige omgeving, maar hebben daarvoor niet altijd de ruimte in hun woning. Coaches en therapeuten ontvangen dan weer hun klanten in een inspirerende buitenomgeving.

Steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk een fijne werkplek is en bieden het tuinkantoor aan als alternatief voor de bedrijfswagen. Daarom is er nu de mogelijkheid tot leasing. Dit geldt trouwens ook voor particulieren.

De Orbo-familie biedt plaats aan zes tot veertien personen. De grotere modellen hebben stroomvoorziening, ledverlichting en Bluetooth-audio. Infraroodverwarming en airco zijn in optie beschikbaar. Het volledige gamma laat toe persoonlijke accenten te leggen op het gebied van uitrusting, textielbekleding, kleuren, enzovoorts.

www.insight-outgardens.com

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bornem, Rumst
Bornem

De fundering is gelegd

RUMST – WILLEBROEK - BORNEM - Burgemeester Jurgen Callaerts van Rumst en AZ Rivierenland dokters Dries Bongaerts (coördinator operatiekwartier Rumst)… Lees meer

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer