Nieuws Mechelen Een groep met eigenheid

Een groep met eigenheid

Een groep met eigenheid

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de marktleider in portefeuille heeft. Op de as Antwerpen-Mechelen kan de groep rekenen op twaalf garages die tot deze groep behoren: Rietje Kapellen, Clissen-Vanden Bergh, Clissen, Auto Natie, Rietje Waasland, Thuy Wommelgem, Autobedrijf Claessens, Thuy Kontich, AC Kontich, AC Bornem, AC Puurs en AC Mechelen. Vanaf september zullen zij allemaal werken onder de naam Auto Natie.

Met een overkoepelde naam wil Auto Natie Group een gezamenlijke structuur uitwerken voor de verschillende garages die tot de groep behoren. Niet alleen zorgt dat voor duidelijkheid bij de klanten, het zorgt er ook voor dat klanten overal dezelfde prima service krijgen.

“Auto Natie is een eenvoudige naam die goed in de mond ligt en die ook meteen heel duidelijk zegt waarvoor het staat. Zie je de naam, dan weet je dat het over wagens gaat”, weet Koen Van Minnebruggen, chief retail officer bij Auto Natie Group. “Als groep willen we de krachten en de expertise die deze garages hebben, bundelen zonder dat we de voeling met de lokale mensen verliezen, dat vinden we heel belangrijk.”

Begin september zal de naamsverandering doorgevoerd worden en zullen de twaalf garages de naam Auto Natie krijgen, gevolgd door de locatie. Zo krijg je Auto Natie Mechelen of Auto Natie Kapellen.

“Een ander voordeel is dat klanten meteen weten waar ze terecht kunnen met hun wagen. Woon je in het noorden van Antwerpen maar werk je in Puurs? Dan kan je tijdens je werkuren jouw wagen even binnenbrengen voor een onderhoud. Omdat we overal toegang hebben tot dezelfde database en dezelfde service bieden, kunnen klanten gerust zijn dat hun wagen in uitstekende handen is”, aldus Van Minnebruggen.

Uw gids

Als slogan koos Auto Natie Group voor “Uw Gids.” waarmee de groep wil aantonen dat het zoveel meer is dan een garage waar auto’s verkocht worden of een onderhoudsbeurt krijgen.

“Samen met de klant kijken wij naar de mobiliteitsnoden om zo tot de ideale wagen te komen. We merken dat er veel vragen en onzekerheden de kop opsteken rond elektrificatie en fiscaliteit. Onze experten van Auto Natie Group fleet & business begeleiden ondernemers in de keuze van het type voertuig alsook op het vlak van laadinfrastructuur en we schetsen de tijdlijn tot wanneer je je niet-emissievrije wagens op een veilige manier kan blijven integreren. Dankzij een financiële tool (TCO) kunnen wij ook exact berekenen hoeveel die wagen een bedrijf zal kosten.”

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de marktleider in portefeuille heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.