Nieuws Mechelen Elmos genomineerd voor Antwerpse Gazellen

Elmos genomineerd voor Antwerpse Gazellen

Elmos genomineerd voor Antwerpse Gazellen

Het Mechelse IT-bedrijf Elmos is genomineerd voor de Trends Gazellen, de rangschikking van de snelst groeiende bedrijven die wordt samengesteld door Trends en de Voka-Kamers van Koophandel van Mechelen, Kempen en Antwerpen-Waasland.

Trends promoveert elk jaar per provincie 200 snelgroeiende bedrijven tot Trends Gazellen. Slechts één van hen krijgt de titel van Trends Gazellen Ambassadeur in zijn regio en categorie. Elmos werd geselecteerd in de categorie middelgrote bedrijven in de regio Antwerpen.

In 2011 bedroeg de omzet van Elmos 9,6 miljoen euro. In 2015 was dat 19,5 miljoen euro. Voor 2017 ambieert de IT-specialist een omzet van 25,5 miljoen euro. De onderneming telt 209 medewerkers, waarvan 192 consultants die dagelijks in contact zijn met de klanten van Elmos.

Basis van de continue groei is volgens CEO Liesbeth Debruyn net deze persoonlijke benadering: “We willen duidelijk begrijpen voor welke IT-uitdagingen onze klanten vandaag en in de toekomst staan en doen er alles aan om hun ambities mee te realiseren. Daarom investeren we heel sterk in mensen. Onze consultants hebben de competenties om de brug te slaan tussen business en IT en om duurzame klantrelaties uit te bouwen.”

De onderneming hecht daarbij veel belang aan retentiemanagement. “Onze mensen werken graag bij ons. We zorgen ervoor dat ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en een carrière uitbouwen waar iedereen beter van wordt. De nominatie voor de Trends Gazellen is daarom ook een erkenning voor deze volgehouden investering in menselijk kapitaal.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.