Nieuws Mechelen ElmosExpert genomineerd voor Trends Gazellen provincie Antwerpen

ElmosExpert genomineerd voor Trends Gazellen provincie Antwerpen

ElmosExpert genomineerd voor Trends Gazellen provincie Antwerpen

MECHELEN – Het Mechelse IT-consultancybedrijf ElmosExpert werd genomineerd voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie middelgrote bedrijven voor de regio Antwerpen.

ElmosExpert wist de voorbije twee jaar met meer dan 10% organisch te groeien. En zelfs 2020 werd een succesvol jaar voor dit Try & Hire bedrijf. ElmosExpert verbindt IT professionals met elkaar waarbij zowel werkgevers als werknemers de kans krijgen om elkaar gedurende een jaar beter te leren kennen. Op die manier zorgt het voor de perfecte klik tussen talentvolle IT’ers en bedrijven uit allerhande sectoren.

Matthias Eraly, General Manager bij ElmosExpert: “Ik ben trots op het werk dat mijn team de afgelopen jaren heeft geleverd. We geloven sterk in ons business model van Try & Hire, waarbij zowel werkgever als werknemer elkaar een jaar lang kunnen ‘uittesten’. Zelfs corona heeft ons niet klein gekregen. Integendeel, we zijn er volop voor gegaan! Deze erkenning is de kers op de taart van ons harde werk.”

Trends Gazellen wordt door Trends Magazine dit jaar voor de 20ste keer georganiseerd. Per provincie kiest men 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

De officiële uitreiking van de Trends Gazellen voor de provincie Antwerpen vindt plaats op 18 maart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

BUUR wordt deel van Sweco

PUURS - Sweco Belgium heeft een overeenkomst met BUUR, Bureau voor Urbanisme, afgesloten. Sweco neemt de medewerkers en projecten van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.