Nieuws Mechelen Entiris werkt aan conditie werknemers

Entiris werkt aan conditie werknemers

Entiris werkt aan conditie werknemers

EntirisMaatwerkbedrijf Entiris is begaan met het welzijn van zijn 1.700 werknemers in de vestigingen in Mechelen, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Diest, Herent, Kampenhout en Kessel-Lo. Daarom organiseert het bedrijf op 4 juni een sportdag voor alle medewerkers.

“Zich goed voelen op de werkvloer is niet alleen belangrijk voor onze medewerkers, maar ook voor de organisatie als geheel”, aldus Bert Veulemans van Entiris. “Entiris wil niet alleen het welzijn van al zijn werknemers ondersteunen maar ook streven naar betere resultaten doordat ze zich goed voelen op het werk. Het ziekteverzuim neemt dan af terwijl het de gezondheid ten goede komt. Naast een hele reeks andere initiatieven in dit kader organiseren we een sportdag voor de 1700 personeelsleden op het provinciaal domein De Nekker in Mechelen.”

Entiris is ook begaan met mensen buiten het bedrijf. De directie zal op 4 juni een cheque overhandigen in het kader van de Dopjesactie tvv het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

Entiris is een sociaal en economisch maatwerkbedrijf dat actief is in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Het is actief in verschillende sectoren: die variëren van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte, industrie, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.

“Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische sector, specifieke normen en voorschriften of een project dat zich nog in een onderzoeksfase bevindt? Geen probleem: Entiris denkt graag met u mee”, zegt Bert Veulemans. “Samen met de klant verdiepen we ons in zijn product zodat we het productieproces kunnen optimaliseren en vereenvoudigen. In overleg met de klant semi-automatiseren we onze productielijnen en investeren we zelfs in nieuwe machines. Entiris stemt zijn personeel en kennis volledig af op de behoeften van de klant.”

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. Het bedrijf biedt duurzaam en lonend werk op maat ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding en streeft naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.