Nieuws Mechelen Event Awards volgende twee jaar in Mechelen

Event Awards volgende twee jaar in Mechelen

Event Awards volgende twee jaar in Mechelen

MECHELEN – De Belgian Event Awards van 2019 en 2020 worden in Mechelen uitgereikt. Die BEA’s vieren en vertegenwoordigen zo’n 600 professionals uit de B2B-evenementensector.

De Belgian Event Awards staan gelijk met de jaarlijkse hoogmis van de evenementenwereld. Het event biedt de mogelijkheid om de deelnemende partners en projecten uitgebreider te ontdekken, het is een bron van inspiratie en het levert talrijke netwerkmogelijkheden op. Er worden prijzen uitgedeeld in verschillende categorieën, gaande van beste cateraar tot beste event.

Nauwe samenwerking
De Mechelse Hotelassociatie (MHA), Kasteel Tivoli, Congres –en erfgoedcentrum Lamot, Technopolis, Nekkerhal, Congresbureau Meet in Mechelen en Stad Mechelen zijn de verschillende partners die samenwerkten om dit prestigieuze event naar Mechelen te halen en die de komende 2 jaar hun schouders zetten om de BEA’s-edities van 2019 en 2020 succesvol te maken.

Schepen van Toerisme Björn Siffer: “Ons publiek-private samenwerkingsmodel heeft de afgelopen jaren heel wat vruchten afgeworpen. Het MICE-toerisme is booming in Mechelen en zet onze stad mee in de kijker. Dat de BEA-awards ons kiezen als gaststad is dan ook een erkenning voor het geleverde werk. Dit is alweer een uitgelezen kans voor Mechelen om in de aanwezigheid van ruim 600 corporate event organisers en event agencies de troeven van de stad en haar partners te promoten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.