Nieuws Mechelen Fiberklaar start volgend jaar uitrol glasvezelnetwerk in Berlaar

Fiberklaar start volgend jaar uitrol glasvezelnetwerk in Berlaar

Foto: Chris Van Rompaey.

Fiberklaar start volgend jaar uitrol glasvezelnetwerk in Berlaar

BERLAAR – Nadat meer dan 20% van de inwoners zich aanmeldde voor een gratis huisaansluiting, begint Fiberklaar volgend jaar met de voorbereidingen om in Berlaar zijn glasvezelnetwerk uit te rollen.

Het betreft potentieel 3.617 huishoudens die worden aangesloten op het open glasvezelnetwerk. Zolang de werkzaamheden door Circet Infra Fiber plaatsvinden in de buurt, blijft het voor inwoners mogelijk om een gratis huisaansluiting te vragen. Fiberklaar biedt als nutsbedrijf geen eigen internetabonnementen aan. Berlaarnaren hebben de keuze om een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende internetproviders.

Om de uitrol van het glasvezelnetwerk in Berlaar te vieren, organiseert Fiberklaar een bijeenkomst op 24 november in ontmoetingscentrum Berlaar van 15 tot 20u. Zowel Fiberklaar als aannemer Circet Infra Fiber beantwoorden er alle vragen. Ook de internetproviders zijn aanwezig.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.