Nieuws Mechelen Fitness GreenAlive start met online aanbod

Fitness GreenAlive start met online aanbod

Copyright Eric Van Eycken

Fitness GreenAlive start met online aanbod

BONHEIDEN  – Na de aankondiging van de nieuwe lockdown moest ook François Van Velthoven van Fitness GreenAlive de deuren sluiten. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten en biedt hij zijn leden activiteiten aan via de digitale media.

Actief leven is vandaag belangrijker dan ooit. “Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan gezonde voeding en beweging”, weet François. “Als fitnesscentrum staan wij al 10 jaar voor fitness in familiale sfeer en met persoonlijke begeleiding. Wij laten onze leden dan ook in deze donkere dagen niet los.”

Reeds tijdens de eerste lockdown verschenen er met regelmaat instructiefilmpjes op de Facebook-pagina van het centrum. “Vandaag gaan we een stap verder”, vertelt François. “We bieden online fitnessabonnementen aan voor leden die thuis willen bewegen.”

Daarnaast wil GreenAlive mensen letterlijk naar buiten brengen om te bewegen. Daarom lanceert François in samenwerking met communicatiefirma JurisCom, IT provider Kbang en met steun van Argenta Bonheiden-Rijmenam een podcast via Spotify. “Bonheiden is een prachtig dorp”, zegt Kris Somers van JurisCom. “Met de podcast in de oren en via goed geplaatste QR codes brengen we onze leden langs de mooiste plekjes van de gemeente. Onderweg maken we tijd om te genieten en te sporten.”

Het initiatief is gratis voor al wie wil deelnemen en kan rekenen op de steun van de lokale overheid. “Het initiatief van GreenAlive speelt op een creatieve manier in op deze nood. We ondersteunen dit initiatief dan ook met veel plezier”, zegt schepen van Sport Pascal Vercammen (Open VLD).

Gezond leven is ook gezond eten. Daarom begint GreenAlive met levering aan huis van gezonde voeding. “Daarnaast werken we aan een live cooking event met De Brasserie uit Keerbergen via streaming”, weet François.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.