Nieuws Mechelen ‘Foody’ Guillaume Clerens lanceert lekker concept

‘Foody’ Guillaume Clerens lanceert lekker concept

‘Foody’ Guillaume Clerens lanceert lekker concept

MECHELEN – Begin deze maand zag Foody het levenslicht. Met Foody brengt de jonge Mechelse ondernemer Guillaume Clerens (25) lekkere gerechten van kwaliteitsrestaurants bij jou aan de deur. Clerens is ook al actief in de vastgoedsector. Met zijn bedrijfje VR Horizon is hij gespecialiseerd in vastgoedfotografie.

“De boxen die we aan huis leveren, of die de mensen kunne afhalen in het centrum van Mechelen, bevatten lekkere, gezonde maaltijden die je in enkele minuten op je bord kan toveren. We leveren geen diepvries- of voorverpakte maaltijden, maar gerechten van Mechelse kwaliteitsrestaurants zoals CentPourcent, Hotel Van der Valk en Het Brughuis”, legt Guillaume Clerens uit.

Het concept is eenvoudig. Bijna elke week staan er nieuwe gerechten op de menukaart van de restaurants waarmee wordt samengewerkt. Op de website foody-mechelen.be kan je zelf je menu samenstellen. De gerechten worden wekelijks aan huis geleverd, meestal door een fietskoerier. De maaltijden kunnen tot 24 uur bewaard worden en zijn vooral geselecteerd op basis van gebruiksgemak. “Je hoeft niet aan je fornuis te staan”, zegt Guillaume. “De schoteltjes kunnen meteen de oven in. Niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar je steunt er ook nog eens de lokale horeca mee.”

Volgens Clerens zijn de eerste weken een groot succes. “Mensen verwennen zichzelf graag in deze moeilijke tijden. Je merkt zelfs dat 80% van de mensen ook een aangepaste fles wijn bestelt. We hopen tussen de 100 en de 200 dozen per week te kunnen leveren. En we willen ook na de heropening van de horeca verder gaan met dit concept. Ik blijf het combineren met VR Horizon.”

www.foody-mechelen.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer