ll12poj8

Frans Timmers sluit zich aan bij HKB en ondersteunt zo Antwerpse en Kempense ondernemers

HKB Antwerpen maakt deel uit van het Nederlandse HKB-Advies, bedrijfsadviseurs voor het MKB. Met zijn jarenlange ervaring in het MKB zal Frans Timmers zich richten op de ondernemers in Antwerpen en de Kempen.

In verschillende sectoren heeft Frans door een herontwerp van het koop- en aankoopproces participanten in de bedrijfskolom aan elkaar gekoppeld. Frans deed dit met name in de sierteelt-sector en in de groente- en fruitteelt sector en werkte daarbij veel met familiebedrijven. Hij was enige tijd algemeen directeur van Beko, de grootste inkoopcoöperatie van zelfstandige bakkers. Frans is al een aantal jaar woonachtig in de regio Antwerpen.

Met de komst van Frans zet HKB de eerste stap buiten de landsgrenzen. "HBK is overtuigd van de universele toepasbaarheid van de HKB methode", zegt Fred Gietman, franchise management bij HKB. "Ondernemers, waar dan ook gevestigd, ondervinden grotendeels dezelfde uitdagingen en issues. De behoefte aan een heldere strategie en accurate uitvoering is overal aanwezig." HKB is intussen uitgegroeid tot een netwerk bestaande uit 13 adviseurs. Door dit netwerk kan Frans altijd een beroep doen op aanvullende kennis.