Nieuws Mechelen Garage Tim Crabbé nieuwe Subaru-dealer voor Bornem

Garage Tim Crabbé nieuwe Subaru-dealer voor Bornem

Garage Tim Crabbé nieuwe Subaru-dealer voor Bornem

BORNEM– Garage Tim Crabbé in Bornem is de nieuwe dealer voor Subaru in Bornem en directe omgeving. Het bedrijf is sinds 2009 gevestigd aan de Lodderstraat 14 N en heeft in de showroom, naast enkele andere merken, nu ook een apart gedeelte ingericht voor de modellen van Subaru.

“Vanaf nu kunnen alle Subaru-eigenaars en geïnteresseerden in het Japanse automerk bij ons terecht voor alle service en onderhoud, schades en natuurlijk voor nieuwe en jonge tweedehands Subaru’s”, vertelt eigenaar Tim Crabbé. “We zijn blij met de toevoeging van Subaru aan ons bedrijf. Subaru staat al jarenlang bekend voor hun veiligheid en betrouwbaarheid. Het merk heeft een meer eigenzinnige uitstraling en een hoge kwaliteit”, aldus Crabbé, die graag wil dat de klanten zich meteen thuis voelen bij hun dealer. “Ik zie ons als een een gemoedelijke ‘dorpsdealer’, waar de klant elk moment terecht kan, hartelijk wordt ontvangen en waarbij hij geen nummer is”.

De opening van de nieuwe dealer valt samen met een belangrijk moment voor Subaru. Sinds kort staat de nieuwe Subaru Forester e-Boxer in de showroom, een milde hybride SUV en weldra komen de nieuwe modeljaren van de Subaru XV en de Outback er ook aan. Later dit jaar wordt de Solterra toegevoegd aan het gamma. Dit wordt voor het merk de eerste 100% volledig elektrische SUV. “Voor ons is het dus nu een ideaal moment om nu in zee te gaan met Subaru. Bovendien hebben we meteen een aantal stockwagens ter beschikking, waarmee de klant direct de showroom mee kan buitenrijden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.