Nieuws Mechelen Gebroeders Vercammen en Het Looks werken samen

Gebroeders Vercammen en Het Looks werken samen

Evi van Camp van gebroeders Vercammen (foto: Dirk Vertommen)

Gebroeders Vercammen en Het Looks werken samen

LIER – KONINGSHOOIKT – Corona maakt dat heel wat mensen bewuster kiezen om lokale producten te ontdekken. Daarom staken Evi Van Camp van tuinbouwbedrijf Gebroeders Vercammen en Anja van de Lierse horecazaak Het Looks ook dit jaar de koppen bij elkaar en organiseren ze ‘Picknick op ’t veld’.

Vanaf vrijdag 13 augustus kan je elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag op de velden van Gebroeders Vercammen aan Tallaart in Koningshooikt genieten van een lekkere picknick. Als de weergoden goed gezind zijn kan dit ook nog in september.
Het heerlijke picknickpakket bestaat uit gezond en lekker eten. Door een samenwerking met enkele lokale handelaars is het samengesteld uit lokale producten en/of producten afkomstig van de lokale handelaars. Het bevat onder andere vruchtensapjes, worstjes, lookske (donker breekbrood), een kaasassortiment van hoevekazen met noten en vruchten, snoeptomaatjes, parelcouscous met groentjes, fruitsla en artisanaal gebakken koekjes.

Als toetje kan je een uitgestippelde wandeling met akkerbingo langs de Tallaartse velden maken. Voor wie wil is er bovendien nog de mogelijkheid om rond te dwalen in het maïsdoolhof.

De opbrengst van ‘Picknick op ’t veld’ gaat integraal naar Zorgboerderij Tallaart vzw. De zorgboerderij biedt een waardevolle tijdsbesteding aan mensen uit kwetsbare groepen.


www.gebroedersvercammen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.