GIEL BV

Giel bv neemt de afdeling chapewerken van Isola Belgium over

Bouwbedrijven Giel bv uit Brecht en Isola Belgium nv uit Tongeren slaan de handen in elkaar. Met dit partnerschap kunnen ze zich elk verder toespitsen op hun expertisegebied. Concreet neemt Giel bv de afdeling chapewerken van Isola Belgium over.

Exact tien jaar geleden kocht Giel Lenaerts zijn eerste chapewagen aan en richtte hij Giel bv op. Een jaar later werd een eerste personeelslid aangenomen en startte de sterke groei van het bedrijf. Giel bv stelt momenteel ongeveer 70 mensen te werk en Sarah Van Gils, de echtgenote van Giel Lenaerts, is toegetreden als medevennoot. Met de overname van de afdeling chapewerken van Isola Belgium breidt Giel bv het wagenpark uit van zes naar zestien chapewagens.

Voordelen voor klanten en milieu

“Giel bv is 10 jaar geleden kleinschalig ontstaan maar steeds zeer krachtig in afspraken”, aldus oprichter Giel Lenaerts. “Binnen Giel streven we naar klantentevredenheid, strakke planning, flexibiliteit en kwaliteit. Deze visie heeft ons gebracht tot waar we nu staan, namelijk een bedrijf met een familiaal karakter waar iedereen de neus in dezelfde richting heeft staan. In onze groeistrategie zijn we Isola tegengekomen. De match was er meteen omwille van dezelfde waarden en normen.”

“Door deze samenwerking kunnen we al onze klanten, nieuwe klanten en de klanten van Isola vanuit dichterbij gelegen locaties bedienen”, vertelt Giel Lenaerts nog. “Klanten worden lokaal geholpen door de regioverantwoordelijke. Tegelijkertijd verkleinen we onze impact op het milieu, want het schrappen van onnodig verkeer betekent minder CO2-uitstoot. Met deze samenwerking kunnen we tenslotte onze gemeenschappelijke expertise bundelen. Giel bv en Isola nv zullen in staat zijn om een nog bredere klantenkring te bedienen en de chape/isolatiesector naar een hoger niveau te tillen.”